Filep Orsolya Veronika
A kliensek véleménye Filep Orsolya Veronika-ról
Anna, nem publikus, 38 éves
Nekem nagy segítség az a folyamatos figyelem, amit a terapeutámtól kapok, könnyen megérthetőek a visszajelzései és végig érzem, hogy együtt dolgozunk. Sokszor két alkalom között is eszembe jut mit és hogyan fogunk vajon megbeszélni, ami segítség, hogy egy-egy mély pontot könnyebben vészeljek át.
Krisztina, banki ügyintéző, 33 éves
Életvezetési elakadás miatt dolgoztunk együtt, pár alkalmas konzultáció során sikerült új megoldási módokat felismernem magamban és a munka - párkapcsolati egyensúlyt megteremtenem. Mindenkinek javaslom, hogy a a nehéz élethelyzetekben a baráti tanácsok mellett külső szakember segítségét is kérje.
János, nem publikus, 54 éves
Megbízható és szakmailag is korrekt terapeutának tartom, a kialakult kapcsolatban folyamatos megértést és elfogadást tapasztalok.
Brigi, tanuló, 17 éves
Sokszor csak nevettem a találkozások alatt, tudtam, hogy a terapeutám előtt ez sem lesz ciki. Közben megértettem, hogy az egész napi feszültségemet máshogy is levezethetem. Az osztályban nem mertem megszólalni, emiatt szégyelltem magam, de valahogy ma már nincs ilyen gondom, nem hagyom hogy kiközösítsenek vagy kihasználjanak. A legfontosabb, hogy magammal rendben legyek. Egy művészeti iskolába felvettek, ahol igazán önmagam lehetek.
Éva , jogász, 26 éves
A folyamatos belső munka és az önismereti terápia által egyre több erőforrásom szabadul fel és egyre kiegyensúlyozottabb vagyok.
Vissza a bemutatkozáshoz