Az alábbi pszichológiai kérdőívek kitöltése után automatikusan, oldalunkon olvashatja el az eredményt, melyről Önön kívül senki sem értesül. Kérjük tehát, hogy legyen őszinte önmagához! A teszt kitöltéséhez semmilyen adat megadása nem szükséges.
Aktuális stressz kérdőív
Tovább
Az aktuális stressz-állapotot mérő kérdőív arra adhat választ Önnek, hogy szükséges-e változtatnia az életmódján ahhoz, hogy az hosszú távon is fenntartható és egészséges legyen.
Alkoholfüggőség súlyossága kérdőív
Tovább
Ebből a kérdőívből kiderül, hogy mennyire súlyos fizikai tüneteket okozna Önnek az alkoholfogyasztás teljes megszüntetése.
Alvászavar kérdőív
Tovább
Az Athens Insomnia Skála segítségével megtudhatja, mennyire súlyosak az alvással kapcsolatos panaszai, érdemes-e velük szakemberhez fordulnia.
Depresszió kérdőív
Tovább
Kérdőívünk kitöltésével Ön arra a kérdésre kaphat választ, hogy vannak-e depresszív tünetei, ha igen, azok nagy valószínűséggel milyen súlyosságúak.
Életesemények kérdőív
Tovább
Ebből a kérdőívből kiderül, mennyire volt nehéz az elmúlt egy éve, a sok változás veszélyezteti-e az Ön pszichés egyensúlyát.
Érzelmi intelligencia kérdőív
Tovább
Érzelmi intelligencia kérdőívünkből megtudhatja, mennyire tudja felismerni és kezelni a saját és mások érzéseit, társas kapcsolataiban mennyire sikeres.
Munkafüggőség kockázata kérdőív
Tovább
Kérdőívünkből megtudhatja, mennyire veszélyezteti Önt a munkafüggőség (munkaalkoholizmus).
Kiégés (érzelmi kimerültség) kérdőív
Tovább
Kérdőívünk kitöltése után megtudhatja mennyire fenyegeti Önt az érzelmi kimerülés.
Konfliktuskezelés kérdőív
Tovább
Kérdőívünkből megtudhatja, konfliktushelyzetben hogyan reagál: mennyire versengő, együttműködő, vagy kompromisszumkereső.
Kötődési stílus kérdőív
Tovább
A következő kérdések segítségével megvizsgálhatja saját kötődési stílusát.
Megküzdési Módok Kérdőív
Tovább
A Megküzdési módok kérdőív segítségével választ kaphat arra a kérdésre, Ön milyen módon kezeli az érzelmileg megterhelő szituációkat.
Párkapcsolati elégedettség skála
Tovább
A párkapcsolati elégedettség skála arra való, hogy megtudja, vannak-e a párkapcsolatának olyan területei, melyek nem megfelelőek az Ön számára, miben lehet fejleszteni azt.
Szeretetnyelv kérdőív
Tovább
Kérdőívünk kitöltése után kiderül, miből érzi leginkább, hogy fontos a másik embernek.
Szorongás kérdőív
Tovább
Az alábbi teszt kitöltésével választ kaphat arra a kérdésre, mennyire szorong Ön, veszélyezteti-e az Ön egészségét a fokozott feszültség.
Szülői viselkedés kérdőív
Tovább
Kérdőívünkből megtudhatja, hogy a párja és Ön között levő konfliktusok kezelési módja mennyire káros a gyermekük számára.

Kíváncsi további érdekességekre?

Iratkozzon fel hírlevelünkre!