Rimainé Pulai Virág – nem elérhető

bemutatkozás

Úgy gondolom, időnként minden ember szembe kerül olyan problémával élete során, amelyet egyedül nem, vagy csak nagyon nehezen tud megoldani. Ilyenkor jól jöhet egy külső szemlélő, egy pártatlan emberrel való beszélgetés. Hiszem, hogy ahogyan az életben, úgy a szakmánkban is a legfontosabb az életünk végéig tartó fejlődés, tanulás. Klienseimet ebben próbálom segíteni. Folyamatos továbbképzésekkel, szupervízióval, törekszem arra, hogy biztonságos légkört teremtve tudjam segíteni klienseimet a fejlődés útján.

Óradíj

10 000 Ft 50 perc

2019. április 1. és 2020. január 1. között a konzultáció szünetel. Kérem addig is hívja bizalommal kollégáimat!

MÓDSZEREK

Támogató terápia, krízisintervenció. Úgy gondolom, minden problémát rendszerben kell megvizsgálni, hiszen nagyon ritka az, hogy csak egy embert érint. A családterápiás szemléletet az egyéni konzultációk során is igyekszem szem előtt tartani.

SZAKTERÜLETEK

Eddigi munkám során rehabilitációs osztályokon dolgoztam. A pszichiátriai rehabilitációs osztályon sokféle betegséggel találkoztam, köztük súlyos pszichiátriai zavarokkal is. A mozgásszervirehabilitációs osztályon a szomatikus betegséggel küzdőkkel folytatott pszichológiai munkába kapcsolódtam be. Jelenleg függőkkel foglalkozom.

ÖNISMERET

A gimnáziumban kezdett el érdekelni a pszichológia, elkezdtem olvasni a témában. Az egyetemen megszerezhető elméleti tudás mellett, már akkor szerettem volna gyakorlat közelibb tapasztalatokat szerezni, ezért négy évig telefonos lelki segély szolgálatnál dolgoztam. A diploma megszerzése után rögtön elhelyezkedtem a szakmában. Az elmúlt időben a felnőtt klinikai és mentálhigiéniai szakpszichológus képzést végzem, valamint családterapeutának tanulok. Egyéni és csoportos, 150 órás önismereten is részt vettem.

HIVATALOS ADATOK

Adószám: 68099299-1-22

Telephely: 7633 Pécs, Gosztonyi Gy. u. 16. B lph. 4/15

KAMARAI TAGSÁGOK

Magyar Családterápiás Egyesület

SZAKMAI ÖNÉLETRAJZ

DIPLOMAMÁSOLAT

Időpontfoglalás

Vélemények szakemberünkről

Rimainé Pulai Virág – nem elérhető szakemberről 1 értékelés

  1. Krisztina, asszisztens, 47 éves

    A segítőmmel minden apró dolgot meg tudok beszélni. Őszintén, egyenesen! Segítőkész. Egyenlő partnernek tekint engem.

Mondja el a véleményét!

Az email címet nem tesszük közzé.

Ha kérdése vagy javaslata van szolgáltatásunkkal kapcsolatban, kérjük lépjen kapcsolatba velünk!

Elfogadása kötelező