Mangult-Varga Veronika
Mangult-Varga Veronika

felnőtt klinikai szakpszichológus jelölt,
pár- és családterapeuta jelölt

Bemutatkozás

Munkámban legfontosabbnak a szakmai igényességet tartom. Ezt a paciensekkel való kapcsolatomban a rogers-i alapelvekre (empátia, elfogadás, hitelesség) való törekvéssel, folyamatos tanulással és rendszeres szupervízióval igyekszem minél magasabb szintre fejleszteni.

Módszerek 

Pszichológiai tanácsadás, egyéni alap pszichoterápia, pár- és családterápia. Utóbbit, annak jellegéből adódóan csak személyesen tudok vállalni, magánrendelésem keretein belül.

Szakterületek

Forduljon hozzám bizalommal, ha

  • úgy érzi összecsaptak feje fölött a hullámok
  • elbizonytalanodott
  • feszült
  • lelkileg kimerült
  • élethelyzeti nehézségek gyötrik
  • kapcsolati problémákkal küzd
  • veszteségével való megbirkózáshoz segítségre van szüksége.

 

Személyes

Mindig tudtam, hogy emberekkel szeretnék foglalkozni. Szociálpolitika szakos egyetemi hallgatóként már harmadévesen elkezdtem dolgozni.
Szociális munkával töltött 10 évem alatt dolgoztam hátrányos helyzetű gyerekekkel és családokkal, betegekkel, sérültekkel és hajléktalanokkal. Táboroztattam, szabadidőt „szerveztem”, egyéni esetkezelést végeztem és csoportokat vezettem. Nagyszerű szakemberektől – emberektől – tanultam a segítő szakmát, az együttműködést, az elfogadást, az alázatot.
Családterápiás képzésen vettem rész, minek hatására kikristályosodott számomra, hogy a pszichológia az én pályám. 
Munka mellett fejeztem be az egyetemet, és munka mellett végeztem el a pszichológia szakot is. 2008 óta pszichológusként dolgozom. Gyermekvédelemben és iskolapszichológusként szereztem tapasztalatot, mielőtt a felnőttekkel folytatott klinikai munkát választottam.
2012 óta a Szigetvári Kórház Pszichiátriai Rehabilitációs Osztályán illetve az ambulanciáján dolgozom. Az elmúlt években nagyszámú pacienssel volt alkalmam dolgozni egyéni alap pszichoterápiás ülések illetve csoportterápiák keretében. Férfiakkal, nőkkel, fiatalokkal, idősekkel, súlyos pszichiátriai betegséggel élőkkel, akik rendszeresen gyógyszert szednek és aktuálisan nehéz élethelyzetbe került, egészséges személyekkel is.
Ezzel párhuzamosan 3 évig függőséggel élő paciensek közösségi gondozását is végeztem.

Szakmai önéletrajz

Diploma másolat

A négyszemközti online konzultáció Skype videohívás segítségével történik. A program letöltéséhez és használatához ide kattintva kaphat útmutatást.

Hivatalos adatok

Adószám: 60944614-1-22
Telephely: 7633 Pécs, Bánki Donát u. 23.
Működési nyilvántartási szám: 53033
Személyes magánrendelés címe: 7633 Pécs, Endresz Gy. u. 2. Kizárólag előzetes egyeztetés alapján!

Kamarai tagságok

Magyar Családterápiás Egyesület