Az Ön elégedettsége nagyon fontos a számunkra, ezért ha kérdése, vagy javaslata van szolgáltatásunkkal kapcsolatban, kérjük lépjen kapcsolatba velünk az alábbi űrlapon keresztül. Írhat e-mailt az info@onlinepszichologus.net  elektronikus levélcímre , telefonon pedig a 0620/430-7186-os számon érhet el minket. (Felhívjuk szíves figyelmét, hogy telefonos tanácsadást nem végzünk, a megadott számon kizárólag az időpontfoglalással illetve szakemberválasztással kapcsolatos nehézségekkel kapcsolatban áll módunkban rendelkezésre állni.) Szolgáltatásunk nem azonnali, ezért sürgős esetben (például öngyilkossági krízis esetén) kérjük hívja az alábbi linken megadott telefonos lelkisegély szolgálatok valamelyikét. Telefonon hétköznapokon 8 és 20 óra között vagyunk elérhetőek, hétvégén e-mailben állunk a rendelkezésére.

Habis Melinda
Habis Melinda
Kapcsolattartó
E-mail
info@onlinepszichologus.net

Telefonszám
0620/430-7186

Bemutatkozás

2008 óta dolgozom pszichológusként, pályámat pszichiátriai gondozóban kezdtem, ahol több száz páciensnek segített a közös gondolkodás, melyet együtt folytattunk. A kórházi környezetben a legkülönfélébb problémakörökkel találkoztam a legsúlyosabb pszichés zavaroktól az egyszerűbb, döntési krízisekig. Előítéletekkel sem faji, sem nemi, sem pedig vallási tekintetben nem rendelkezem. 2013 óta foglalkozom online tanácsadással. Ez idő alatt tapasztalatot szereztem a külföldön élő magyarok nehézségeinek kezelésében is. Fontos számomra a folyamatos fejlődés, hogy klienseimnek minél hatékonyabb szakmai segítséget nyújthassak, ezért jelenleg pár- és családterapeuta képzésbe járok. Részletes szakmai önéletrajzom ide kattintva érhető el.

Kijelentem, hogy elfogadom az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot.
Kijelentem, hogy elmúltam 18 éves. Kijelentem, hogy 14 és 18 év közötti vagyok, de a törvényes képviselőm hozzájárulásával használom ezt az oldalt.
14 év alattiként kijelentem, hogy a törvényes képviselőm jár el helyettem.

Kérjük a *-gal megjelölt mezőket mindenképpen töltse ki!