• 2018.08.21.
  6411 megtekintés
  A hat leghatásosabb gyógymód szorongás ellen
  Manapság nagyon könnyű szorongani, hiszen magasak az elvárások.
  Milyen testi tünetekben nyilvánulhat meg a szorongás? Hogyan kezeljük jobban a feszítő érzést? Mik a legegyszerűbben elsajátítható technikák?


  Tovább
 • 2017.09.05.
  10536 megtekintés
  A pánikbetegség tünetei
  Korábbi írásunkban szóltunk már a szorongásos zavarok különféle fajtáiról, ebben az írásunkban arról szeretnénk részletesebben kitérni, hogy mennyire sokféle tünete lehet a pánikbetegségnek és természetesen ejtünk néhány szót a kezeléséről is.

  Mit él meg egy pánikbeteg személy? Mik a pánikbetegség tünetei? Hogyan diagnosztizálható? Mi áll mögötte? Hogyan kezelhető?
  Tovább
 • 2017.03.07.
  6095 megtekintés
  Érdekli, hogyan alakul ki a szorongás? És az, hogy mit tehet ellene?
  A stressz természetes része életünknek, probléma csak akkor van vele, ha a minket érő kihívásokra túlzottan hevesen reagálunk, vagy azt érezzük, képtelenek vagyunk megbirkózni az előttünk álló változással. Például ha az indokoltnál jobban félünk egy vizsgahelyzetben. Az egészséges reakciót meghaladja az is, ha különféle testi tünetekkel reagálunk a minket érő feszült helyzetekre.A szorongás olyan érzés, amely azonosítható külső ok nélkül jön létre. Ismerkedjünk meg vele közelebbről! Ha érdekli, Önnek vannak-e szorongásos tünetei, tesztünkből megtudhatja.
  Tovább

Kíváncsi további érdekességekre?

Iratkozzon fel hírlevelünkre!