A szorongásról röviden
A szorongásról röviden
2019.03.31.

Mi az a szorongás? Milyen testi tünetei lehetnek? Mi áll mögötte? Milyen lelki és testi betegségeket okozhat, ha nem kezeljük? Videónkból kiderül:

 

Javasoljuk az alábbi cikk elolvasását is: https://www.onlinepszichologus.net/blog/erdekli-hogyan-alakul-ki-a-szorongas

Tetszett Önnek bejegyzésünk? Kérjük, ossza meg ismerőseivel az alábbi gombok segítségével!
Kérjük, mondja el véleményét bejegyzésünkről!
Tapasztalatával segíthet nekünk az Ön számára érdekesebb, hasznosabb bejegyzéseket készíteni és támogatást nyújthat a többi olvasónak is. Kérjük, hogy hozzászólásában kerülje a sértő szavakat és próbáljon meg első szám első személyben, minél objektívebb módon fogalmazni. Minden hozzászólás moderálás után (tehát nem azonnal) kerül megjelenítésre. Fenntartjuk a jogot, hogy a mások számára bántó módon megírt véleményeket ne publikáljuk. Hozzászólásából csak az Ön neve és az üzenet maga nyilvános!

Ide írhatja hozzászólását!

Kijelentem, hogy elfogadom az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot.
Kijelentem, hogy elmúltam 18 éves. Kijelentem, hogy 14 és 18 év közötti vagyok, de a törvényes képviselőm hozzájárulásával használom ezt az oldalt. 14 év alattiként kijelentem, hogy a törvényes képviselőm jár el helyettem.
 • Farkas Szilvia
  2019.05.15.
  Szorongásos pánikbetwgség gél kapcsolatban szeretnék egy pár kérdésre választ kapni, amennyiben lehetséges. Köszönöm
  Habis Melinda
  2019.05.15.
  Kedves Szilvia! Minden kérdésére szívesen válaszolunk pszichológus válaszol rovatunkban. Üdvözlettel: Habis Melinda, az oldal adminisztrátora

Kíváncsi további érdekességekre?

Iratkozzon fel hírlevelünkre!